مهاجرت از طریق مهارت


برخی از مشاغل قابل قبول برای این برنامه ی مهاجرتی عبارتند از :

    • رشته های مرتبط به صنایع ، الکتریک و ساخت و ساز
    • تعمیرکاران تجهیزات صنعتی
    • مدیران و افراد متخصص در رشته های منابع طبیعی ، کشاورزی و تولید
    • مدیران و کارمندان متخصص در کارخانجات
    • آشپزان ماهر
    • شیرینی پزان ماهر

پرونده های این برنامه بر مبنی توانایی فرد متقاضی در پیشرفت مالی وی در کانادا مورد ارزیابی قرار می گیرد. این برنامه به افراد دارای مجوز مخصوص یا پیشنهاد کاری از یکی از شرکت های کانادایی اجازه می دهد تا اقامت دائم کانادا را بدست بیاورند.

از ژانویه ی 2015 تمام پرونده های مهاجرت به کانادا از طریق مهارت و تجارت تحت برنامه ی ورود سریع بررسی می شود.افراد واجد شرایط باید در ابتدا یک اکانت آنلاین در وب سایت مهاجرت کانادا برای برنامه ی ورود سریع بسازند.

افراد واجد شرایط باید حداقل دارای همه ی امتیازات زیر باشند :


  1. دارا بودن حداکثر دو پیشنهاد کاری از یکی از شرکت های کانادایی که حداقل یک سال از تاسیسشان می گذرد و یا داشتن مدرک معتبر صلاحیت (Certificate of Qualification) از یکی از استان های کانادا
  2. ارائه ی مدرک معتبر از مهارت در زبان های رسمی کانادا
  3. داشتن حداقل 24 ماه تجربه ی کاری قابل قبول در 5 سال اخیر
  4. اثبات کردن مهارت و تجربه ی کاری خود و همچنین ارائه ی مدارک لازم جهت تمام دوره های گذرانده شده ی مرتبط با حرفه.

فرم ارزیابی رایگان

نام خود را وارد کنید*

ایمیل خود را وارد کنید *

تلفن تماس خود را وارد کنید*

موضوع*

نام کشوری که شهروند آن هستید را وارد کنید*

نام کشوری که ساکن آن هستید را وارد کنید*

برنامه مورد نظرتان را انتخاب کنید*

پیام خود را برای ما بنویسید*

پیوست فایل