سرمایه گذاران

برنامه ی جدید سرمایه گذاری بخشی از تغییراتی است که دولت کانادا در راستای ایجاد پیشرفت سریع سیستم اقتصادی کشور ایجاد کرده است.

اگر شما یک سرمایه گذار هستید که بدنبال آن می گردید که در کانادا از توانایی ها و مهارت های خود استفاده کنید، ممکن است که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا باشید.

علاوه بر سرمایه گذاری 2 میلیون دلار در مدت 15 سال، شما باید در مجموع 10 میلیون دلار دارایی داشته باشید. همچنین سرمایه گذاران باید دارای مدرک تحصیلی کافی باشند و با زبان انگلیسی به میزان کافی آشنا باشند.

نکات

    • دولت کانادا برنامه ی سرمایه گذاری قبلی و برنامه ی موسسان شرکت ها را بست زیرا که هیچ کدام از آن ها به اقتصاد کشور کمک شایانی نکرد.
    • دلیل اینکه سرمایه گذران باید 2 میلیون دلار سرمایه گذاری کنند این است که دولت می خواهد مطمئن شود این برنامه ی جدید موفقیت آمیز است.
    • سرمایه این سرمایه گذاران خرج شرکت های تازه تاسیس با پتانسیل بالا می شود.
    • سرمایه گذاران منتخب باید بتوانند ثابت کنند که 10 میلیون سرمایه ی خود را از راه کاملا قانونی بدست آورده اند.

فرم ارزیابی رایگان

نام خود را وارد کنید*

ایمیل خود را وارد کنید *

تلفن تماس خود را وارد کنید*

موضوع*

نام کشوری که شهروند آن هستید را وارد کنید*

نام کشوری که ساکن آن هستید را وارد کنید*

برنامه مورد نظرتان را انتخاب کنید*

پیام خود را برای ما بنویسید*

پیوست فایل