کارآفرینی (استان نیوبرانزویک)

برنامه ی مهاجرتی استانی نیوبرانزویک، با انتخاب متقاضیان مهاجرت از سراسر دنیا، این امکان را فراهم می نماید تا متقاضیان با ایجاد کسب و کار، در این استان فعالیت اقتصادی خود را شروع کنند.

پرونده های متقاضیان بر اساس معیارهای واجد الشرایطی مورد نظر سازمان مهاجرت، بررسی می گردد. قابل ذکر است که دارا بودن حداقل شرایط، ضماانتی برای انتخاب شدن متقاضی نمی باشد. متقاضیانی که دارای امتیاز بالاتری هستند، به دیگران تقدم خواهند داشت.

اگر شما از طرف استان نیوبرانزویک به عنوان کاندیدا انتخاب شوید، پرونده ی شما برای بررسی های بیشتر به سازمان مهاجرت کانادا منتقل می گردد. تصمیمات نهایی برای ارائه ی اقامت دائم به متقاضی، به عهده ی سازمان مهاجرت کانادا می باشد. برای کسب اقامت دائم، شما ملزم به گذراندن تست پزشکی و همچنین ارائه ی عدم سوسابقه هستید.

دریافت نامزدی در برنامه ی مهاجرتی استانی، هیچگونه ضمانتی برای دریافت اقامت دائم نمی باشد. اگر شما در زمان بررسی پرونده ی مهاجرتی خود در کانادا ساکن هستید. مسئولیت گرفتن مجوز اقامت قانونی در کانادا بر عهده ی شما می باشد.

نیازمندی ها

به عنوان متقاضی برنامه ی اقتصادی شما باید:

  1. بین 22 تا 55 سال داشته باشید.
  2. برای مدیریت فعال کسب و کار خود در استان نیوبرانزویک شما باید دارای دانش زبان انگلیسی و یا فرانسوی باشید.
  3. حداقل تحصیلات مورد نیاز، دیپلم دبیرستان می باشد.
  4. قصد اقامت و کار در استان نیوبرانزویک را داشته باشید.
  5. دارای تجربه مدیریتی مرتبط، به مدت 3 سال در 5 سال اخیر باشید.
  6. مطلع از وضعیت اقتصادی استان باشید.
  7. طرح اقتصادی شما باید مورد تایید یک مقام رسمی در استان نیوبرانزویک قرار بگیرد.
  8. دارایی های شخصی شما باید حداقل معادل 300000 دلار کانادا باشد.
  9. شما باید بتوانید خود و خانواده ی خود را به مدت 2 سال حمایت نمایید.
  10. شما باید یک کپی امضا شده از برگه ی موافقت برای پرداخت بیعانه 75000 دلاری (این مبلغ به شما بازگردانده میشود) را قبل از نامزدی در برنامه، ارسال نمایید.
  11. باید در فاکتورهای انتخاب حداقل نمره ی 50 را دریافت نمایید.

فاکتورهای انتخاب

اگر شما نیازمندی های برنامه را دارا بوده و برنامه ی اقتصادی شما مورد قبول واقع شود، پرونده ی شما بر اساس 5 فاکتور مورد بررسی قرار می گیرد: سن، زبان، تحصیلات، سازگاری و تجربه ی کاری. حداقل امتیاز مورد نیاز، 50 می باشد.

اگر مدارک ارائه شده توسط شما ناقص باشد و یا قابل ارزیابی نباشد، امتیاز شما صفر خواهد بود.

1. سن

سن شما باید بین 22 تا 55 سال باشد. سن شما در زمانی که پرونده ی شما توسط اداره ی مهاجرت نیوبرانزویک دریافت می شود، مد نظر قرار خواهد گرفت.

سن 22-24 25-55
امتیاز 5 10
حداکثر امتیاز 10 می باشد.

2. زبان

امتیاز شما بر اساس توانایی شما در صحبت، خواندن و نوشتن زبان انگلیسی و یا فرانسوی تعیین می گردد. اگر سطح زبان شما در حدی نباشد که بتوانید به انگلیسی و یا فرانسوی ارتباط برقرار کنید، پرونده ی شما رد خواهد شد.

سطح زبان توانایی ارتباط انگلیسی فرانسوی
پیشرفته توانایی استفاده از زبان بدون اشتباه و یا اشتباه های اندک 9 9
متوسط توانایی استفاده درحد قابل قبول 7 7
مبتدی درک اندک از زبان در موقعیت های آشنا 4 4
حداکثر امتیاز 15 می باشد.

3. تحصیلات

مقطع تحصیلی نیازمندی ها امتیاز
دیپلم مدرک پایان دبیرستان یا مراکز معتبر، قبل از ورود به دانشگاه 10
لیسانس و یا فوق دیپلم
  • مدرک دریافت شده از دانشگاه در مقطع کارشناسی با اتمام حداقل 3 سال
  • مدرک فوق دیپلم- پس از اتمام 2 سال
15
فوق لیسانس و یا دکترا
  • مدرک کارشناسی ارشد دریافت شده از دانشگاه پس از دریافت مدرک کارشناسی
  • مدرک دکترا، پس از اتمام 3 سال وارائه ی تز دکترا، پس از پایان دوره ی کارشناسی ارشد
18
حداکثر امتیاز 18 می باشد.

4. سازگاری

شما باید بتوانید علاقه ی خود را برای زندگی در استان نیو برانزویک ثابت کنید.

بستگان یکی از بستگان نزدیک متقاضی و یا همسر متقاضی، مقیم و یا شهروند کانادا می باشد و در استان نیو برانزویک زندگی می کنند. 10
تحصیلات فرد متقاضی حداقل 1 سال از تحصیلات عالی خود را در این استان گذرانده است.
فرد متقاضی حداقل 2 سال از تحصیلات عالی خود را در این استان گذرانده است.
5
10
کار فرد متقاضی حداقل 1 سال از 5 سال اخیر را در این استان شاغل بوده است.
فرد متقاضی حداقل 2 سال از 5 سال اخیر را در این استان شاغل بوده است.
5
10
کار همسر فرد متقاضی حداقل 6 ماه از 1 سال اخیر را در این استان شاغل بوده است. 5
دانش اقتصادی پرونده ی متقاضی باید نشان دهنده ی دانش اقتصادی درباره ی استان نیوبرانزویک باشد. 1-10
حداکثر امتیاز 25 می باشد.

5. تجربه ی مدیریت

تجربه ی کاری شما بر اساس تعداد سال هایی که صاحب کسب و کار و یا مدیرعامل بوده اید، حساب می گردد.

سال2 سال3 سال4 سال
امتیاز 4810

اگر تجربه ی کاری شما به کسب و کاری که قصد ایجاد آن را دراستان نیوبرانزویک دارید نامربوط است. فقط نصف امتیاز به شما تعلق می گیرد.

مسئولیت های اصلی مالی
فروش و بازاریابی
منابع انسانی
اجرایی
2
2
2
2
کارمند تمام وقت 10 نفر یا بیشتر
9 نفر یا کمتر
4
2
مقام مالک کسب و کار
مدیر
6
4
حداکثر امتیاز 25 می باشد.

سفر اکتشافی

قدم اول برای دریافت نامزدی در برنامه ی مهاجرتی استان نیوبرانزویک، انجام سفر اکتشافی به این استان، قبل از ارسال پرونده می باشد. هدف این سفر آشنایی با وضعیت اقتصادی این استان است.

سفر اکتشافی باید به مدت حداقل 5 روز کاری باشد. زمان که در رفت و آمد به این استان هستید، روزهای مصاحبه و تعطیلات رسمی جز این 5 روز حساب نمی شود.

در مدت حضور در استان شما باید تحقیقات جامع در زمینه ی وضعیت اقتصادی استان به عمل رسانید. در زیر پیشنهاداتی برای ملاقات های سودمند مشاهده می نمایید:

  • مالکان کسب و کار در استان
  • مراکز توسعه ی اقتصادی استان
  • - اتاق بازرگانی
  • بنگاه های اقتصادی
  • بانک ها
  • مراکز خرید و فروش ملک
  • واسطه های معاملات بازرگانی
  • حسابداران
  • مشاوران حقوقی در زمینه ی قوانین خرید و فروش
  • مراکز فرهنگی و محلی استان

پس از سفر به استان و دریافت نامه ی مصاحبه، شما تا 1 سال فرصت دارید که در مصاحبه شرکت نمایید.

مصاحبه

اهداف مصاحبه:

  • ارزیابی توانایی شما برای ارتباط برقرار کردن به زبان انگلیسی و یا فرانسوی
  • ارزیابی سابقه ی مدیریتی
  • ارزیابی سطح آگاهی شما از وضعیت اقتصادی استان
  • ارزیابی توانایی کلی شما برای تثبیت وضعیت اقتصادی خود در استان
  • موارد دیگر مرتبط با پرونده ی شما

طرح اقتصادی

طرح اقتصادی شما، مدرک مکتوبی است که نحوه ی ایجاد و اداره ی کسب و کار شما را بیان می نماید. وظیفه ی آماده سازی این طرح به عهده ی متقاضی می باشد.

شما برای ایجاد کسب و کار 3 راه در اختیار دارید:

  1. خرید کسب و کار موجود در استان
  2. شریک شدن با یک کارآفرین در استان
  3. شروع یک کسب و کار جدید

سهم شما درکسب و کار باید برابر و یا بیشتر از 33.33% باشد.

بیعانه

برای ضمانت ایجاد کسب و کار، شما موظف هستید بیعانه ای به مبلغ 75000 دلار کانادا به استان نیوبرانزویک پرداخت نمایید. این بیعانه به شما بازگردانده خواهد شد. در صورتی که:

  • شما به وظایف ذکر شده در توافق نامه، جامه عمل پوشانده باشید.
  • شما و اعضای خانواده ی شما، اقامت دائم خود را از جانب اداره ی مهاجرت دریافت کرده باشید.
  • شما و خانواده ی شما در استان نیوبرانزویک مستقر باشید.
  • ایجاد کسب و کار تا 2 سال بعد از ورود به کانادا
  • کسب و کار شما ثبت شده باشد.
  • ارایه ی مدرک جهت اثبات سرمایه گذاری به مبلغ ۱۲۵۰۰۰ دلار کانادا
  • اداره ی کسب و کار به مدت ۱ سال
  • اداره ی کسب و کار به مدت ۱ سال
  • در صورت شراکت، قرارداد شراکت به صورت کامل تنظیم شده و توسط طرفین امضا گردد.

سرمایه گذاری

شما باید حداقل مبلغ ۱۲۵۰۰۰ دلار کانادا، در استان نیوبرانزویک سرمایه گذاری نمایید. می توانید لیست سرمایه گذاری های قابل قبول را در زیر مشاهده نمایید:

  • خرید ملک و یا زمین در جهت سرمایه گذاری
  • هزینه های مربوط به املاک تجاری و یا اجاره ها
  • هزینه های حمل و نقل برای دستگاه ها و محصولات مورد نیاز برای کسب و کار
  • خرید تجهیزات تولید
  • خرید مواد خام، قطعات تولید
  • خرید ابزار و دستگاه های مورد نیاز برای اداره ی کسب و کار
  • خرید لوازم پذیرایی برای کسب و کار در صنعت هتلداری
  • خرید اتومبیل برای استفاده ی کاری
  • خرید دستگاه های کار برای دفتر مانند کامپیوتر
  • هزینه های مربوطه برای استخدام نیروی متخصص
  • هزینه های بازاریابی و تبلیغات
  • خرید اولیه
  • مالکیت کسب و کار

روند برنامه ی مهاجرت

  1. درخواست برای انجام سفر اکتشافی به استان نیوبرانزویک
  2. انجام سفر
  3. شرکت در مصاحبه
  4. ارسال پرونده به سازمان مهاجرت استان نیوبرانزویک
  5. تکمیل پروسه ی موافقت جهت پرداخت بیعانه
  6. ارسال پرونده به اداره ی مهاجرت کانادا
  7. اقامت در استان نیوبرانزویک و برقراری ارتباط با اداره ی مهاجرت استان
  8. ایجاد کسب و کار
  9. درخواست برای پس گرفتن بیعانه


  10. Sources:

    • http://www.welcomenb.ca/content/wel-bien/en/immigrating_and_settling/how_to_immigrate/new_brunswick_provincialnomineeprogram.html

فرم ارزیابی رایگان

نام خود را وارد کنید*

ایمیل خود را وارد کنید *

تلفن تماس خود را وارد کنید*

موضوع*

نام کشوری که شهروند آن هستید را وارد کنید*

نام کشوری که ساکن آن هستید را وارد کنید*

برنامه مورد نظرتان را انتخاب کنید*

پیام خود را برای ما بنویسید*

پیوست فایل