کارآفرینی (استان اونتاریو)

برنامه ی نامزدی برای تجارت در استان اونتاریو برای افرادی طراحی شده است که تصمیم درایجاد کسب و کار جدید و یا قصد توسعه دادن کسب و کار موجود در این استان را دارند. سیستم کارآفرینی، به متقاضیان این موقعیت را می دهد تا بتوانند اقامت دایم خود را پس از راه اندازی کسب و کار در استان اونتاریو دریافت نمایند.

شرایط و نیازمندی های لازم جهت اقدام

برای واجد الشرایطی در برنامه ی کارآفرینی استان اونتاریو، شما و شریک اقتصادی شما باید دارای حداقل های ذکر شده در هر کدام ارموارد زیر باشید:

الف) تجربه

  • حداقل 36 ماه تجربه ی کار تمام وقت در 60 ماه گذشته. 12 ماه نهایی تجربه ی کاری، باید تجربه در مدریت مستقیم کسب و کار و یا در ارتباط با فیلد برنامه ی اقتصادی پیشنهادی باشد.
  • مالکیت کسب و کار و یا سابقه ی مدیر عاملی
  • اگر شما هم صاحب کسب و کار و هم مدیر عامل آن هستید. باید یکی را انتخاب کرده و در تمام مراحل مهاجرت از آن به عنوان تجربه ی کاری استفاده کنید.

ب) دارایی های شخصی

  • اگر کسب و کار مورد نظر شما در منطقه ی تورنتو بزرگ قرار دارد. دارایی های شخصی شما باید معادل حداقل 1500000 دلار کانادا باشد.
  • اگر کسب و کار مورد نظر شما خارج از منطقه ی تورنتو بزرگ قرار دارد. دارایی های شخصی شما باید معادل حداقل 800000 دلار کانادا باشد.
  • اگر کسب و کار مورد نظر شما در فیلد ارتباطات و ICT می باشد، دارایی های شما باید معادل حداقل 800000 دلار کانادا باشد. (بدون درنظر گرفتن مکان کسب و کار)

ج) نیازمندی های سرمایه گذاری

  • اگر کسب و کار مورد نظر شما در منطقه ی تورنتو بزرگ (GTA) قرار دارد. سرمایه گذاری شما باید معادل حداقل 1000000 دلار کانادا باشد و سهم شما در کسب و کار حداقل 33.33% باشد.
  • اگر کسب و کار مورد نظر شما خارج منطقه ی تورنتو بزرگ (GTA) قرار دارد. سرمایه گذاری شما باید معادل حداقل 500000 دلار کانادا باشد و سهم شما در کسب و کار حداقل 33.33% باشد.
  • اگر کسب و کار مورد نظر شما در فیلد ارتباطات می باشد (بدون در نظر گرفتن مکان کسب و کار) سرمایه گذاری شما باید معادل حداقل 500000 دلار کانادا و سهم شما در کسب و کار معادل حداقل 33.33% باشد.

د) کارآفرینی

  • ایجاد کار دائم برای حداقل 2 شهروند و یا مقیم کانادا

ه)ویزای اکتشافی

  • اگر شما قصد در توسعه ی کسب و کار موجود در استان اونتاریو را دارید باید در 12 ماه، قبل از درخواست برای برنامه، حداقل یک مسافرت کاری به استان اونتاریو داشته باشید.

سیستم امتیاز بندی

امتیاز شما بر اساس اطلاعات ارایه شده حساب می گردد. جدول زیر نحوه ی امتیازبندی را نشان می دهد. امتیازهای شما در 3 بخش حساب می گردد: تجربه، سرمایه گذاری و نیروی انسانی. حداکثر امتیاز 160 می باشد. برای امتیاز کلی، حداقل امتیاز وجود ندارد.

سیستم امتیاز بندی امتیاز
فاکتور تجربه 50
فاکتور سرمایه گذاری 90
فاکتور نیروی انسانی 20
امتیاز کلی 160

گزارش تایید دارایی ها

مسئول بررسی و تایید دارایی های فرد متقاضی، حسابرس مورد تایید استان اونتاریو می باشد. حسابرس گزارش تایید دارایی ها و منابع دارایی های شما را تهیه می کند. لیست حسابرسان مورد تایید استان اونتاریو به همراه نامه ی دعوت، در صورت تایید شدن، برای شما ارسال می گردد.

شما باید خودتان با یکی از حسابرسان مورد تایید، قرارداد ببندید و تمام هزینه ها در این بخش به عهده ی شما می باشد. حسابرس بر أساس مدارک فراهم شده، مال و أموال شما را ارزیابی کرده و سپس کپی از این گزارش برای شما می فرستد تا آن را در پرونده ی خود ضمیمه نمایید.

نیازمندی های سرمایه گزاری

علاه بر نیازمندی های شخصی، کسب و کار پیشنهاد شده هم باید حداقل شرایط زیر را دارا باشد:


  • سود حاصله باید از طریق فروش کالا و یا ارائه ی سرویس باشد.
  • منبع اصلی درآمد باید درآمد فعال و کسب شده باشد و نه درآمد غیرفعال
  • سازگاری با قوانین کار در استان اونتاریو
  • کسب و کار باید قانونی باشد و با قوانین استخدام و سلامت در استان اونتاریو سازگاری داشته باشد
  • کسب و کار پیشنهادی باید دائم باشد.
  • - سرمایه گذاران دیگر (بعد از متقاضی و شریک) می توانند از بانک های گروه 1 و 2 و یا موسسه های اقتصادی باشند.

شرایط خرید کسب و کار موجود در استان

اگر شما قصد خرید و توسعه ی کسب و کار موجود در استان را دارید، وظیفه ی بررسی شرایط کسب و کار و توانایی آن برای کسب حداقل امتیاز بر عهده ی شما می باشد. شرایط خرید کسب و کار موجود را در زیر مشاهده می نمایید:


  • کسب و کار باید به صورت مستمر در 60 ماه گذشته توسط صاحب و یا صاحبانش اداره شده باشد.
  • مالکیت کسب و کار باید به صورت کامل به شما، شریک شما و یا شخص سومی که با شما فعالیت می کند منتقل شود.
  • کسب و کار مورد نظر نباید در گذشته متعلق به کسی که متقاضی برنامه ی مهاجرتی استان اونتاریو بوده، باشد.
  • شما باید کارمندانی که در حال حاضر در این کسب و کار مشغول به کار هستند را با حقوق و مزایای برابر با گذشته نگه داشته و 2 کارمند جدید به این کسب و کار اضافه کنید.
  • برنامه ی اقتصادی شما باید حاکی از رشد این کسب و کار باشد.

شرایط نامزدی

شما علاوه بر طرح اقتصادی و ایجاد کسب و کار، برای نامزدی در این برنامه باید شرایط زیر را نیز دارا باشید:


  • آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسوی
    1. نمره ی 5 در امتحان ارزیابی زبان کانادا و یا معادل آن:
      1. - Listening: IELTS 5
      2. - Reading: IELTS 4
      3. - Writing: IELTS 5
      4. - Speaking: IELTS 5
  • شرایط اقامت

    1. در زمانی که مشغول راه اندازی کسب و کار خود هستید باید 75% سال (9 ماه از 12 ماه) در استان اونتاریو حضور فیزیکی داشته باشید.

روند برنامه سرمایه گذاری استان اونتاریو

  • ارسال پرونده از طریق سیستم "اعلام تمایل"
  • - دریافت نامه ی دعوت
  • در صورت قبولی، امضای برگه ی موافقت اجرایی
  • درخواست برای اخذ اجازه ی کار موقت به اداره ی مهاجران، پناهجویان و شهروندان کانادا، برای ایجاد کسب و کار خود در استان اونتاریو
  • به انجام رساندن وظایف ذکر شده در برگه ی موافقت اجرایی
  • در خواست دادن به اداره ی مهاجرت و پناهجویان کانادا برای اقامت دائم، 6 ماه بعد از نامزدی در برنامه ی مهاجرتی استان اونتاریو

با ما در تماس باشید

نام خود را وارد کنید*

ایمیل خود را وارد کنید *

تلفن تماس خود را وارد کنید*

موضوع*

نام کشوری که شهروند آن هستید را وارد کنید*

نام کشوری که ساکن آن هستید را وارد کنید*

برنامه مورد نظرتان را انتخاب کنید*

پیام خود را برای ما بنویسید*

پیوست فایل