برنامه ی کارآفرینی

اگر طرح و یا ایده ی کامل اقتصادی در زمینه ی اشتغال زایی از طریق ایجاد یک شرکت جدید دارید، شما می توانید به کانادا مهاجرت کنید و اقامت دائم خود را دریافت کنید. متقاضیان موفق ممکن است بتوانند هزینه ، راهنمایی و نیروی کاری مورد نیاز برای شرکت خود را از دولت کانادا بدست بیاورند. هدف این برنامه اشتغال زایی و بهبود شرایط اقتصادی کشور است.

افراد واجد شرایط باید حداقل دارای همه ی امتیازات زیر باشند :

  1. نامه ی پذیرش و حمایت از یکی از مراکز تعيين شده دولتی.
  2. کسب نمره ی حداقل 5 در آزمون (CLB)
  3. دارا بودن مدرک دانشگاهی از مراکز تحصیلی با نمرات مناسب
  4. داشتن هزینه های زندگی در کانادا
  5. قصد سکونت در یکی از استان های به غیر از کبک را داشته باشند
  6. داشتن گواهی سلامت و گواهی عدم سوء پیشینه

جزییات سرمایه گذاری

تعهد نامه

اداره ی مهاجرت کانادا اعلام کرده که متقاضیان باید قبل از اقدام برای این برنامه از یکی از موسسات قابل قبول نامه جهت دریافت سرمایه دریافت کنند. لیست اسامی این موسسات در وبسایت اداره ی مهاجرت و شهروندی کانادا موجود است. حداقل میزان این سرمایه باید 200,000 دلار از موسسات دولتی و یا 75,000 دلار از موسسات غیر دولتی باشد. شایان ذکر است که کارآفرین نیازی به سرمایه گذاری ندارد.

برای این که متقاضی ثابت کنند که قادر بوده نظر یکی از موسسات قابل قبول سرمایه گذاری را جلب کند و از این موسسه سرمایه دریافت خواهد کرد، او باید گواهی رسمی توافق نامه با یکی از این موسسات را با مدارک خود ارایه دهد.

فرم ارزیابی رایگان

نام خود را وارد کنید*

ایمیل خود را وارد کنید *

تلفن تماس خود را وارد کنید*

موضوع*

نام کشوری که شهروند آن هستید را وارد کنید*

نام کشوری که ساکن آن هستید را وارد کنید*

برنامه مورد نظرتان را انتخاب کنید*

پیام خود را برای ما بنویسید*

پیوست فایل