مهاجرت از طریق تجارت

مهاجرت از طریق تجارت برنامه ی مهاجرتی است که به تجار و مدیرانی که دارایی کافی دارند، اجازه می دهد تا اقامت موقت خود را دریافت کنند. این برنامه به سرمایه گذاران اجازه می دهد که به صورت قانونی کار کنند ، سفر کنند، زندگی کنند و تجارت جدیدی را آغاز کنند و به آن ها این امکان را می دهد تا بعد از مدتی معین برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند. با این برنامه سرمایه گذاران فقط زمانی می توانند شهروندی خود را دریافت کنند که مراحل قانونی را طی کنند.

از آن جا که سرمایه گذاران کمک شایانی در رشد اقتصادی کشور می کنند و بسیاری از کشور ها نیازمند سرمایه گذاران خارجی هستند ، این کشور ها نیز مزیت های اقتصادی به سرمایه گذاران می دهند تا آن ها را متقاعد کنند که این کشور ها را برای سرمایه گذاری انتخاب کنند. از جمله این مزیت ها می توان به تخفیف دادن در مالیات اشاره کرد.

در سال های اخیر بسیاری از کشور ها برنامه های مهاجرتی مختلفی را برای جذب سرمایه گذارانی که دارایی مالی زیادی دارند، به وجود آورده اند و به آن ها اقامت دائم و یا شهروندی وعده داده اند. اگر چه هر کشور برنامه های مختص به خود را دارد ولی به طور کلی می توان این برنامه ها به در دو گروه ویزای سرمایه گذاری و ویزای کارآفرینی تقسیم بندی کرد.

Business Immigration
Business Immigration

یک فرد خارجی زمانی می توانند ویزای سرمایه گذاری دریافت کند که در کشور جدید به میزان معینی سرمایه گذاری کند. بسطه به کشور مقصد سرمایه گذار می تواند انتخاب کند که در چه صنعتی سرمایه گذاری می کند و یا دولت برای وی انتخاب می کند. همچنین در برخی از کشور ها سرمایه گذار باید بتواند برای کشور جدید کارآفرینی کند. و در برخی دیگر سرمایه گذار سرمایه ی خود را پس نمی گیرد.

یک فرد خارجی زمانی می توانند ویزای کار آفرینی دریافت کند که در کشور جدید سرمایه گذاریش را کنترل کند زیرا که این سرمایه گذاری باید در جهت توسعه دادن به یک تجارت موجود در کشور و یا تاسیس یک تجارت اشتغال زا باشد. برای اکثر برنامه های کارآفرینی، فرد متقاضی باید به میزان معینی سرمایه گذاری کند ولی این مقدار از مقدار سرمایه ی لازم برای ویزای سرمایه گذاری کمتر است.

مشخصه ی مشترک هر دو برنامه این است که سرمایه گذار اجازه دارد همسر و فرزندان وابسطه خود را نیز به کشور جدید بیاورد. همچنین اکثر این برنامه ها به سرمایه گذاران این امکان را می دهد تا بعد از مدتی معین برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند و پس از طی کردن مراحل قانونی ، شهروندی خود را دریافت کنند. شایان ذکر است که در برخی از کشور ها، سرمایه گذارن می توانند بدون دریافت اقامت دائم، مستقیما شهروندی خود را دریافت کنند.

فرم ارزیابی رایگان

نام خود را وارد کنید*

ایمیل خود را وارد کنید *

تلفن تماس خود را وارد کنید*

موضوع*

نام کشوری که شهروند آن هستید را وارد کنید*

نام کشوری که ساکن آن هستید را وارد کنید*

برنامه مورد نظرتان را انتخاب کنید*

پیام خود را برای ما بنویسید*

پیوست فایل