اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری

اخذ شهروندی مستقیم از طریق سرمایه گذاری برنامه ی مهاجرتی است که به سرمایه گذار اجازه می دهد تا اقامت دائم و شهروندی خود را به ازای سرمایه گذاری و کمک اقتصادی به کشور جدید ، دریافت کند. شهروندی یک وضعیت فردی است که بر طبق قانون به فرد اجازه می دهد تا از تمام حقوق شهروندی برخوردار باشد. این حقوق شامل حق رای دادن، حق کار و زندگی در کشور و دریافت پاسپورت می شود.

از آن جا که سرمایه گذاران کمک شایانی در رشد اقتصاد کشور می کنند، این کشور ها نیز مزیت های اقتصادی به سرمایه گذاران می دهند. از جمله این مزیت ها می توان به تخفیف دادن در مالیات ها و فراهم کردن امکان زندگی ، کار و تحصیل برای خانواده ی سرمایه گذاران اشاره کرد. برای جذب سرمایه گذاران بسیاری از کشور ها در ازای سرمایه گذاری و کمک اقتصادی ، به سرمایه گذاران اقامت دائم و شهروندی می دهند.

Citizenship by Investment
Citizenship by Investment

راه های زیادی وجود دارد که به واسطه ی آن افراد می توانند شهروندی کشور جدیدی را دریافت کنند :

  1. فرد خارجی ممکن است یک پیشنهاد کاری از یک شرکت خارجی دریافت کند و به واسطه ی آن واجد شرایط دریافت شهروندی کشور جدید شود.

  2. فرد خارجی ممکن است که با شهروند کشوری دیگر ازدواج کند و به واسطه ی همسر خود واجد شرایط دریافت شهروندی کشور جدید شود.

  3. فرد خارجی ممکن است که به دلیل مشکلات سخت اجتماعی به کشور دیگر برود و به واسطه ی آن واجد شرایط دریافت شهروندی کشور جدید شود.

  4. فرد خارجی ممکن است که به دلیل شروع یک تجارت و یا سرمای گذاری در کشوری دیگر مهاجرت کند و به واسطه ی آن واجد شرایط دریافت شهروندی کشور جدید شود.


آیین نامه ی اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری

قابل ذکر است که هر کشور آیین نامه ی شهروندی خاص خود را دارد و برای این که واجد شرایط دریافت شهروندی از طریق سرمایه گذاری شوید، شما باید امتیازات خواسته شده برای هر کشور را داشته باشید. البته بعضی از امتیازات خواسته شده بین اکثر کشور ها شبیه به هم است.

حداقل میزان سرمایه گذاری

هر کشوری حداقل میزان سرمایه گذاری مختص به خود را دارد ولی به طور کلی شما ممکن است حداقل 200,000 دلار امریکا(برای دومینیکا) تا 5,500,000 یورو (برای یک از برنامه های قبرس) سرمایه نیاز داشته باشید. همچنین برخی کشورها الزام دارند تا شما در برخی از پروژه های دولتی سرمایه گذاری کنید. سرمایه گذاری در ملک و هتل ها از محبوب ترین انواع سرمایه گذاری هستند.

اثبات تجربه و تجارت سرمایه گذاران

بسیاری از کشور ها به دنبال جذب سرمایه گذارانی هستند که تجربه و توانایی های بالایی دارند. از این رو سرمایه گذاران باید بتوانند ثابت کنند که تجربه ی مدیریتی و یا تجارت موفقی داشته اند.

اثبات قانونی بودن سرمایه

بسیاری از کشور ها به دنبال جذب سرمایه گذارانی هستند که سرمایه ی خود را از راه کاملا قانونی بدست آورده اند. سرمایه گذار باید بتواند ثابت کند که تمام سرمایه و دارایی هایش از راه قانونی مانند حقوق کارمندی ، وام بانکی و فروش ملک بدست آمده است. این مدارک باید کامل و بدون هیچ عیب و نقصی باشند.

Citizenship by Investment

زمانی که پرونده ی فرد متقاضی از سوی اداره ی مهاجرت کشور تایید شود ، در اکثر موارد فرد متقاضی اقامت دائم را دریافت می کند. بعد از زندگی کردن در این کشور به تعداد سال های معین، سرمایه گذار می تواند برای دریافت شهروندی اقدام کند. همچنین سرمایه گذار باید دارای امتیازات دیگری مانند داشتن دانش کافی از زبان کشور و داشتن گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه، باشید تا بتواند شهروندی خود را دریافت کند. بعد از دریافت شهروندی ، متقاضی می تواند پاسپورت کشور جدید را دریافت کند.

مزایای دریافت شهروندی از روش سرمایه گذاری

Citizenship by Investment

این برنامه مزیت های زیادی را به سرمایه گذاران می دهد. از جمله این مزیت ها می توان به دادن شهروندی و تمام مزایای مربوط به آن اشاره کرد.

دیگرمزیت این است که سرمایه گذاران از تخفیف در مالیات ها بهره مند می شوند و می توانند از امکانات زندگی ، کار و تحصیل برای خود و خانوادشان بهره مند شوند.

همچنین در برخی از کشور ها، سرمایه گذاران و خانوادشان می توانند بدون این که اقامت دائم دریافت کنند، مستقیما شهروندی دریافت کنند.

فرم ارزیابی رایگان

نام خود را وارد کنید*

ایمیل خود را وارد کنید *

تلفن تماس خود را وارد کنید*

موضوع*

نام کشوری که شهروند آن هستید را وارد کنید*

نام کشوری که ساکن آن هستید را وارد کنید*

برنامه مورد نظرتان را انتخاب کنید*

پیام خود را برای ما بنویسید*

پیوست فایل