اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری برنامه ی مهاجرتی است که به سرمایه گذار اجازه می دهد تا اقامت دائم خود را به ازای سرمایه گذاری در یک تجارت خاص و یا خرید ملک ، دریافت کند. .داشتن اقامت دائم یک وضعیت فردی است که بر طبق قانون به فرد اجازه می دهد تا از حق منزل کردن ، کار کردن ، تحصیل کردن و سفر کردن بهره مند باشد. البته داشتن اقامت دائم مانند داشتن شهروندی نیست. تفاوت اصلی بین آن ها این است که شهروند می تواند پاسپورت بگیرد و رای بدهد.

راه های دریافت اقامت دائم


  1. فرد خارجی ممکن است یک پیشنهاد کاری از یک شرکت خارجی دریافت کند و به واسطه ی آن واجد شرایط دریافت اقامت دائم کشور جدید شود.

  2. فرد خارجی ممکن است که با شهروند کشوری دیگر ازدواج کند و به واسطه ی همسر خود واجد شرایط دریافت اقامت دائم کشور جدید شود.

  3. فرد خارجی ممکن است که به دلیل مشکلات سخت اجتماعی به کشور دیگر برود و به واسطه ی آن واجد شرایط دریافت اقامت دائم کشور جدید شود.

  4. فرد خارجی ممکن است که به دلیل شروع یک تجارت و یا سرمای گذاری در کشوری دیگر مهاجرت کند و به واسطه ی آن واجد شرایط دریافت اقامت دائم کشور جدید شود.




مزایای دریافت اقامت دائم از روش سرمایه گذاری

این برنامه مزیت های زیادی را به سرمایه گذارانی که مایل به دریافت اقامت دائم هستند، می دهد. از جمله این مزیت ها می توان به دادن اقامت دائم و تمام مزایای مربوط به آن اشاره کرد. دیگرمزیت این است که سرمایه گذاران از تخفیف در مالیات ها بهره مند می شوند و می توانند از امکانات زندگی ، کار و تحصیل برای خود و خانوادشان بهره مند شوند

شرایط دریافت اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری

Residency by Investment

هر کشورشرایط مختص به خود را دارد ولی به طور کلی برخی از این شرایط در همه ی کشور ها یکسان است

حداقل میزان سرمایه گذاری

هر کشوری حداقل میزان سرمایه گذاری مختص به خود را دارد ولی به طور کلی شما ممکن است حداقل 250,000 یورو (برای یونان) تا 1,000,000 یورو (برای ایرلند یا بلژیک) سرمایه نیاز داشته باشید.

اثبات قانونی بودن سرمایه

بسیاری از کشور ها به دنبال جذب سرمایه گذارانی هستند که سرمایه ی خود را از راه کاملا قانونی بدست آورده اند. سرمایه گذار باید بتواند ثابت کند که تمام سرمایه و دارایی هایش از راه قانونی مانند حقوق کارمندی ، وام بانکی و فروش ملک بدست آمده است. این مدارک باید کامل و بدون هیچ عیب و نقصی باشند.

اثبات تجربه و تجارت سرمایه گذاران

بسیاری از کشور ها به دنبال جذب سرمایه گذارانی هستند که تجربه و توانایی های بالایی دارند. از این رو سرمایه گذاران باید بتوانند ثابت کنند که تجربه ی مدیریتی و یا تجارت موفقی دارند.

فرم ارزیابی رایگان

نام خود را وارد کنید*

ایمیل خود را وارد کنید *

تلفن تماس خود را وارد کنید*

موضوع*

نام کشوری که شهروند آن هستید را وارد کنید*

نام کشوری که ساکن آن هستید را وارد کنید*

برنامه مورد نظرتان را انتخاب کنید*

پیام خود را برای ما بنویسید*

پیوست فایل