ویزای E-2(عهدنامه ی سرمایه گذاری)

روادید 2-E، روادیدی غیر مهاجرتی است که اتباع خارجی می‌توانند از آن برای ورود به ایالات متحده و پرداختن به امور مدیریت و توسعه سرمایه‌گذاری در شرکت‌های آمریکایی استفاده کنند. سرمایه‌گذار باید سرمایه‌گذاری چشمگیری را که ممکن است پول، کالا و/یا تجهیزات را شامل شود، انجام دهد. مبلغ سرمایه‌گذاری مشمول الزام خاصی نیست.

روادید 2-E معمولاً 2 سال اعتبار دارد و پس از این مدت امکان تمدید به مدت نامحدود، بسته به شرایط، وجود دارد. برای این که فرد واجد شرایط دریافت روادید 2-E شود، حداقل مبلغ برای سرمایه‌گذاری مشخص نشده است ولی هر چه مبلغ سرمایه‌گذاری کمتر باشد، احتمال این که فرد واجد شرایط شود، کمتر می‌شود. بار دیگر، میزان سرمایه‌گذاری باید به اندازه‌ای باشد که حضور تبعه کشور طرف قرارداد (یا کارکنان او) را در ایالات متحده توجیه کند.

کشوری که ایالات متحده با آن قرارداد دوستی، تجارت یا عبور و مرور یا قراردادهای مشابه داشته باشد. عبارت “کشور طرف قرارداد”، کشورهای خارجی را که طبق بخش 101(a) (15) (E) قانون مهاجرت و تابعیت و قوانین مرتبط امتیازهای روادید قراردادی اعطا می‌کنند، شامل می‌شود.

چه کسانی واجد شرایط دریافت روادید 2-E هستند؟

مزایای ویزای E-2

برای ارائه درخواست و گرفتن روادید 2-E، سرمایه‌گذار باید شرایط معینی را برآورده کند.

  1. تابعیت: سرمایه‌گذار باید تبعه یکی از کشورهای طرف قرارداد باشد

  2. مبلغ سرمایه‌گذاری چشمگیر: مبلغ سرمایه‌گذاری باید چشمگیر باشد تا موفقیت‌ شرکت تضمین شود. درصد سرمایه‌گذاری لازم برای شرکت کم-هزینه معمولاً بیشتر از درصد سرمایه‌گذاری لازم برای شرکت پر-هزینه است.

  3. شرکت فعال و واقعی: سرمایه‌گذاری مخاطره‌آمیز یا منفعل شرایط لازم را برآورده نمی‌کند. وجوه آزاد در حساب بانکی یا وثیقه مشابه، سرمایه‌گذاری محسوب نمی‌شود.

  4. سرمایه‌گذاری کم سود نباشد : سرمایه‌گذاری باید چنان درآمدی ایجاد کند که از مبلغ لازم برای امرار معاش شما و خانواده‌تان بسیار بیشتر باشد، یا باید تاثیر اقتصادی چشمگیری در ایالات متحده داشته باشد

  5. کنترل وجوه: شما باید بتوانید سرمایه را کنترل کنید و سرمایه باید از نظر تجاری در مخاطره باشد. وامی که فقط با دارایی شرکت سرمایه‌گذاری تضمین شده است، در مخاطره محسوب نمی‌شود

  1. وجود نداشتن شرط حداقل میزان سرمایه‌گذاری : بر خلاف برنامه EB-5 ، برای E-2 حداقل مبلغ تعیین نشده است. هر چند بر اساس قانون میزان سرمایه‌گذاری باید چشمگیر باشد

  2. کوتاه بودن مدت زمان اتظار: از آنجا که 2-E روادید غیر مهاجرتی است، دوره انتظار سهمیه وجود ندارد.

  3. مالکیت سرمایه‌گذار : E-2 به سرمایه‌گذار امکان می‌دهد (وی را ملزم می‌کند) که مالک حداقل 50% از شرکت آمریکایی باشد.

  4. مجوز کار در ایالات متحده :روادیدE-2 به سرمایه‌گذار اصلی امکان می‌دهد که فعالانه در شرکت سرمایه‌گذاری کار کند. وی می‌تواند دستمزد و/یا سود سهام دریافت کند یا از مزایایی مشابه کارمندان آمریکایی برخوردار شو

  5. انعطاف‌پذیری سرمایه‌گذاری : انعطاف فوق‌العاده سرمایه‌گذاری در حوزه “روش” مصرف سرمایه.

  6. همسر و فرزندان را شامل می‌شود :سرمایه‌گذاران واجد شرایط می‌توانند وضعیت 2-E را برای همسر و فرزندان‌شان درخواست کنند. اگر سرمایه‌گذار اصلی واجد شرایط باقی بماند و رابطه ازدواج حفظ شود، همسر فرد واجد شرایط می‌تواند وضعیت خود را به طور نامحدود حفظ کند..

مبلغ سرمایه‌گذاری چشمگیر چیست؟

سرمایه‌گذار E-2 می‌تواند بر اساس مبلغ سرمایه‌گذاری چشمگیر در شرکت‌های آمریکایی سرمایه‌گذاری کند و روادید دریافت نماید. سرمایه‌گذار باید ثابت کند که وی سرمایه هنگفتی را در یک شرکت فعال یا تازه تاسیس آمریکایی سرمایه‌گذاری کرده است. برای سرمایه‌گذاری مبلغ حداقل تعیین نشده است. در عوض، کیفیت سرمایه و ماهیت فعالیت شرکت و مبلغ سرمایه لازم برای فعالیت موفق آن نوع شرکت مد نظر قرار می‌گیرد. اگر مبلغ سرمایه‌گذاری واقعی برابر با هزینه شرکت باشد، سرمایه‌گذاری برابر 100% وجوه لازم و “چشمگیر” تلقی می‌شود.

فرم ارزیابی رایگان

نام خود را وارد کنید*

ایمیل خود را وارد کنید *

تلفن تماس خود را وارد کنید*

موضوع*

نام کشوری که شهروند آن هستید را وارد کنید*

نام کشوری که ساکن آن هستید را وارد کنید*

برنامه مورد نظرتان را انتخاب کنید*

پیام خود را برای ما بنویسید*

پیوست فایل